tirsdag 5. april 2016

Buldring


Buldring er en klatreaktivitet hvor du ikke trenger brattkort for å gjøre, men bare møte opp. Her klatrer du uten noe form for sikring så det sier seg jo selv at veggene ikke blir så høye da. Fordelen er at du ikke trenger hverken utstyr (egne sko er en fordel, men kan ofte lånes) eller noen som kan sikre deg, og dermed blir det enklere å begi seg ut på for nybegynnere. 


Holderne som er festet i veggen er merket etter farge fra lilla (Kan variere fra senter til senter) og oppover slik at du vet hvem som er lettest osv. I starten kan det være lurt å finne tidspunkt å gå på når det ikke er like travelt for å slippe å føle seg som så "nybegynner". Lørdag formiddag er for eksempel en fin dag å gå på! 


Her er det viktig å huske på å bruke både bein og armer for jeg brukte definitivt alt for mye armer, stive armer neste dag, jepp! Vi merket også at det var andre muskler enn vi har brukt ellers og var stive i muskler vi nesten ikke viste vi hadde engang! En morsom treningsform som vi absolutt vil anbefale! 




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar