onsdag 13. april 2016

Hytteplanmila


Dette er et stort løp som arrangeres i Hole kommune like ved Hønefoss. Løypa er som navnet sier på 1 mil, mesteparten på asfalt. Men den har en lett løypeprofil og mange setter nye personlige rekorder på 10km her. Jeg løp denne i fjor og skal nok mest sannsynlig delta i år også da jeg synes det var et artig løp med gode muligheter for å løpe fort.

Det som jeg falt ekstra for her er at du kan henge deg på en «ballongmann» undervegs i løpet, dette er folk med gule «flagg» på ryggen og en ballong med helium(slik at du ser den hele tiden). Denne personen løper med en bestemt tid på ballongen og flagget og du kan derfor legge deg sammen med den «Haren» som gir den farten du ønsker å følge. Dersom du for eksempel ønsker å løpe på tiden 1 time følger du bare den personen som det står 60:00 på flagget og dermed vet du farten du må holde undervegs for å være i mål på 1 time


Løpet i år går 22. oktober og påmeldingen er allerede åpnet her: Påmeldinghytteplanmila. Desto tidligere du melder deg på desto flere ting kan du få med deg som løpe sokker, løpe t-skjorte osv. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar