fredag 8. april 2016

Etappetrening for Ringeriksmaraton.


I går startet årets etappetrening for Ringeriksmaraton
Dette er kvelder hvor en kan være med å løpe gjennom de forskjellige etappene som stafett maratonen er delt opp i. Treningene er på torsdager men er noen dager en har valgt bort og for å få oversikt over hvor en skal møte opp og når det er, gå inn på hjemmesiden til Ringeriksmaraton her: http://www.ringeriksmaraton.no/etappetrening/

Hver etappe er på ca. 5 km. På disse etappetreingene følger det med personer som løper med gul vest som angir ca km tiden du løper på. Jeg vet fremdeles ikke om jeg skal løpe en etappe ennå, men synes en slik etappetrening uansett gir meg mye da en løper sammen med andre som en kan henge seg på og få litt ekstra dra hjelp fra.

De som setter seg på at en skal delta på disse treningene på Facebook her:https://www.facebook.com/events/107569219644890/ (dette er den for neste uke, videre må du lete opp selv) kan være med i trekningen av 2 billetter til Maratonfesten på Sundvollen Hotell, dersom en møter opp og kan ta i mot premien.

Selve Ringeriksmaratonen er 12 august så for de som øsnker å stille lag, løpe ½ eller løpe hele maratonen har du god tid til å trene deg opp ennå.

Påmelding gjøres her: http://www.ringeriksmaraton.no/


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar