lørdag 23. april 2016

Første ro-konkurranse!!


I dag har jeg vært å rodd årets første ro-konkurranse. Vi har rodd i 4båt med en åre hver, og det er den båten vi har hatt minst trening i, så i var alle veldig spente. Vi rodde opp til start og øvde på noen starter på vei oppover. Jeg var "Stroke" så jeg hadde ansvar for å styre fara i båten, og var ekstra nervøs på grunn av det.

Vi begynte veldig bra, men etter ca 50m fikk vi en "krabbe". Åren til hun ene i båten ble "sittende fast" i vannet og vi måtte stoppe og starte på nytt, noe som selvfølgelig førte til at vi ble liggende bak i feltet. Vi rodde derimot veldig bra fra det punktet og tok godt innpå mange av de andre båtene. Etter en spennende slutt knuste vi en annen båt, men i og med at det bare var to av båtene som gikk videre til neste heat, så var dette alt vi fikk ro i dag. I morgen har vi en ny konkurranse, men da i en båt med to årer hver. Det er denne vi har trent mest i, så det er her vi har størst forventninger. Nervene blir nok på topp i morgen også!

Vi har fått nye leggings i rolagets farger! Vi fikk mye oppmerksomhet for disse, og de er veldig gode å ha på, så jeg er fornøyd!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar