onsdag 13. juli 2016

Trappeløp - Hoppbakken i Lillehammer

I sommer er vi hjemme i Lillehammer, en by hvor det finnes utrolig mange gode treningsmuligheter. I går benyttet vi oss av alle trappene i hoppbakken i Lillehammer.
Trappeløping eller gåing er utrolig bra trening for både utholdenhet og styrke. I hoppbakken i Lillehammer er det 936 trappetrinn og på en god dag tar det oss litt under 10 minutter fra bunnen til toppen.

Vi kjørte til toppen av bakken og parkerte der. Gårsdagens oppvarming ble derfor å gå ned til starten av hoppbakken. Vi foretrekker å gå rundt hoppbakken fremfor å gå trappene ned. Deretter ble det litt jogging bort til der trappene starter.

Selve økten besto av to runder opp trappene, med en gå-pause nedover i mellom. Vi hadde som mål å gå/jogge alle trappene uten pause, altså ble det nesten som to 10 minutters intervaller.

Det var beintungt oppover begge gangene, men med verdens flotteste utsikt og en sol som fremdeles lyste ble det en herlig treningstur. Vi er nå et hakk nærmere årets neste treningsmål - Great Scottish Run halvmaraton i September.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar